‘Gemakkelijk, gastvrij genieten bij de boer!’

Altijd al een tweede tak er bij willen doen, een boerencamping in het weiland willen opstarten of een blijvende accommodatie willen bouwen? Het concept ‘Boer en Breakfast’ biedt alle (agrarische?)leden van de vereniging Noardlike Fryske Wâlden de kans om tijdelijk of permanent een verbrede tak naast het boerenleven op te starten.

Afneembare formule
Het concept ‘Boer en Breakfast’ biedt agrariërs de mogelijkheid om gewoon boer te zijn, de vereniging NFW zorgt voor de vergunningen, reclame activiteiten, boekingen en kant- en klare onderdelen. Iedere boer is uniek en kan zelf zijn of haar Boer & Breakfast samenstellen, of dit een eenmalige overnachting is, het bouwen van een landelijke tipi tent of slapen op een bed in de schuur, alles is mogelijk! Bezoekers wordt daarmee een uniek kijkje geboden in het dagelijkse boerenleven waarbij zij dieren kunnen voeren, hun melkdiploma kunnen behalen of alleen een ontbijtje krijgen en daarna hun eigen gang gaan in de omgeving.

De Nije Miensker
‘Boer en Breakfast’ is onderdeel van het project de Nije Miensker, dat als doelstelling heeft de verbinding tussen boeren, burgers en buitenlui te vergroten en te versterken. De Nije Miensker is opgezet in het kader van de Culturele Hoofstad Leeuwarden 2018, het jaar 2018 wordt voor Boer en Breakfast benut als vliegwiel.

Nijsgjirrich?
Meer weten, of zo enthousiast geworden dat u mee wilt doen? Neem gerust contact op met het bureau en vraag naar Monique Hamersma of stuur een mail naar m.hamersma@nfw.bm

 

© 2023 · Noardlike Fryske Wâlden · disclaimer · concept & realisatie door Custard on & offline communicatie