Landschapsherstel Gebiedsontwikkeling De Centrale As

Eind november zijn, verdeeld over het werkgebied van de NFW, een drietal bijeenkomsten gehouden naar aanleiding van het landschapsherstel ten behoeve van de Gebiedsontwikkeling in het gebied van de Centrale As. Op de bijeenkomsten in Damwâld, Feanwâlden en Burgum kwamen met elkaar ongeveer 50 personen af. Er werd uitleg gegeven over de inhoud van het landschapsherstelproject en de werkwijze die gehanteerd wordt voor het herstel van landschapselementen en poelen. In januari 2019 ontvangen degenen die aangegeven hebben geïnteresseerd te zijn, bericht van de NFW over het opgeven van wensen voor landschapsherstel en de bijbehorende inventarisatie.

Contact

Mocht u geïnteresseerd zijn in deelname aan het landschapsherstelproject dan kunt u voor meer informatie kijken op https://nfw.testrabbit.nl/landschapsherstel/ Op deze website staat onder meer een kaart van het gebied waarbinnen herstel van het landschap mogelijk is. Daarnaast vindt u er ook contactgegevens.

Contact opnemen kan ook telefonisch via 0511-745200 (op werkdagen tussen 9.00 uur en 12.00 uur) of per e-mail via info@nfw.bm.

© 2023 · Noardlike Fryske Wâlden · disclaimer · concept & realisatie door Custard on & offline communicatie